Oslo

Rolls Royce 1933

Rolls Royce 1933

Rolls Royce 20/25 1933 modell. Finnes kun i ett eksemplar så hvis du vil ha en spesiell bil til en spesiell og minneverdig dag, er dette bilen å velge. Flottere bil enn dette finnes ikke!
Citroen Traction Avant 1934

Citroen Traction Avant 1934

Bryllupskjøring i ferdigpyntet "gangsterbil" med sjåfør. En historisk bil kjent fra uttalige filmer. En annerledes og fantastisk bil for deg som ikke ønsker Rolls Royce eller Amcar.
HCS serie II

HCS serie II

Nyrenovert klassisk gammel bil med sjarm. Bilen er romantisk og meget sjarmerende. Til leie for de fleste anledninger innen Oslo - Gjøvik - Hadeland - Lillehammer.
VW Cabriolet

VW Cabriolet

Hvis du ikke ønsker pomp og prakt, men en jordnær, morsom, søt og romantisk bryllupsbil er denne klassikeren den rette bryllupsbilen.
Packard 1932

Packard 1932

En flottere og mer romantisk bryllupsbil finner man ikke. Hvit med masse blank krom og restaurert til det mest imponerende veterankjøretøyet. Eller kanskje Gatsby-fest?
Rolls Royce Corniche

Rolls Royce Corniche

Bilen er en Rolls Royce Cornice 1978 mod. Bilen er hvit og fremstår som velholdt og er en staselig farkost for en høytidelig anledning. Pris for bryllup i Oslo - 6.000,-.
Plymouth Savoy 1955

Plymouth Savoy 1955

Nydelig og helt strøken 50-talls bil som passer til alle anledninger. Dette er en ekte Rockabilly-bil med sjåfør som passer til bilen. Sjåfør er fotograf av yrke og kan også ta oppdrag med bilder f.eks. ved utdrikningslag med filmen Grease som tema.
Packard Roadster

Packard Roadster

Leies ut til foto, show og reklame oppdrag.
1930 A Ford Town Sedan

1930 A Ford Town Sedan

Flott 1930 A Ford Town Sedan kjører til bryllup. Bilen er registrert for 5 personer. Men i forbindelse med bryllup anbefales maks 3 passasjerer. Bilen pyntes etter eget ønske.
1933 Rolls Royce

1933 Rolls Royce

Rolls Royce 20/25 1933 modell. Finnes kun ett eksemplar så hvis du vil ha en spesiell bil til en spesiell og minneverdig dag, er dette bilen å velge.
1968 Chevrolet Camaro 396 SS Cab

1968 Chevrolet Camaro 396 SS Cab

Leies ut til alle formål i Moss og omegn. Pris i andre byer på forespørsel.
Buick Riviera Boattale

Buick Riviera Boattale

Lys blå Riviera med hvitt skinninteriør. Bilen fremstår som strøken, og blir lagt merke til hvor enn en den går. Perfekt bryllupsbil for de som liker Amcars og grom lyd.
Chevrolet Bel Air

Chevrolet Bel Air

Jeg har en flott 62' Chevrolet Bel Air V8 som stiller til kjøring i bryllup. Den er totalrestaurert, byttet motor, pen og blank, låter gromt med en v8 på 425 hk og er en fryd på veien. Ingen begrensing i kjørelengde, kjører uansett vær.
Exursion limousine

Exursion limousine

Vi har flere limousiner for utleie. Bilene er godt utstyrt med bar, tv/video, intecom, skillevegger og skinninteriør.
Ford Mustang

Ford Mustang

Absolutt alt innen Mustang kan formidles. Alle årsmodeller. Orginal, slem og rampete, cabriolet, dragster, gul, grønn, rød eller grå, "Gone in 60 sec.", Shelby, med eller uten bur og mye mer. Biler til bryllup, film, reklame, foto, utdrikningslag etc.
[12  >>