Velkommen til veteranutleie.no

Norges formidlingsportal av veterankjøretøy siden 1999. Lei en unik veteranbil til deres bryllupskjøring – vi tilbyr biler i alle kategorier. Eldre Rolls Royce, Jaguar eller amerikanske biler vil kunne gjøre deres store dag uforglemmelig.

Annen transport. Vi formidler også all annen transport til events, foto- og filmopptak. Vi har også store og små busser og limousiner, jagerfly, motorsykler og hest og vogn m.m
Buick Riviera Boattale

Buick Riviera Boattale

Lys blå Riviera med hvitt skinninteriør. Bilen fremstår som strøken, og blir lagt merke til hvor enn en den går. Perfekt bryllupsbil for de som liker Amcars og grom lyd.
Chevrolet Bel Air

Chevrolet Bel Air

Jeg har en flott 62' Chevrolet Bel Air V8 som stiller til kjøring i bryllup. Den er totalrestaurert, byttet motor, pen og blank, låter gromt med en v8 på 425 hk og er en fryd på veien. Ingen begrensing i kjørelengde, kjører uansett vær.
Exursion limousine

Exursion limousine

Vi har flere limousiner for utleie. Bilene er godt utstyrt med bar, tv/video, intecom, skillevegger og skinninteriør.
Hest og vogn

Hest og vogn

Et nydelig tospann med en kongelig vogn av typen Landauer. Dette er en romantisk ekvipasje for en ekte prinsesse og hennes gemal. Pris: 7000,- for første time og deretter 1000,- pr. påbegynte time. Minstepris 10.000,-
Jaguar MK X

Jaguar MK X

Flott og nylakkert 1964 Jaguar MK X. Dette var den største Jaguaren fra perioden, noe som gjør den ypperlig til bryllupskjøring m.m.
<<  1 2 [34 5  >>