Velkommen til veteranutleie.no

Norges formidlingsportal av veterankjøretøy siden 1999. Lei en unik veteranbil til deres bryllupskjøring – vi tilbyr biler i alle kategorier. Eldre Rolls Royce, Jaguar eller amerikanske biler vil kunne gjøre deres store dag uforglemmelig.

Annen transport. Vi formidler også all annen transport til events, foto- og filmopptak. Vi har også store og små busser og limousiner, jagerfly, motorsykler og hest og vogn m.m
Rolls Royce Corniche

Rolls Royce Corniche

Bilen er en Rolls Royce Cornice 1978 mod. Bilen er hvit og fremstår som velholdt og er en staselig farkost for en høytidelig anledning. Pris for bryllup i Oslo - 6.000,-.
Plymouth Savoy 1955

Plymouth Savoy 1955

Nydelig og helt strøken 50-talls bil som passer til alle anledninger. Dette er en ekte Rockabilly-bil med sjåfør som passer til bilen. Sjåfør er fotograf av yrke og kan også ta oppdrag med bilder f.eks. ved utdrikningslag med filmen Grease som tema.
Packard Roadster

Packard Roadster

Leies ut til foto, show og reklame oppdrag.
1930 A Ford Town Sedan

1930 A Ford Town Sedan

Flott 1930 A Ford Town Sedan kjører til bryllup. Bilen er registrert for 5 personer. Men i forbindelse med bryllup anbefales maks 3 passasjerer. Bilen pyntes etter eget ønske.
1968 Chevrolet Camaro 396 SS Cab

1968 Chevrolet Camaro 396 SS Cab

Leies ut til alle formål i Moss og omegn. Pris i andre byer på forespørsel.
<<  1 [23 4 5  >>